Convertir-se en un patrocinador

Patrocinador del Festival MusicalEbre de Movistar!

LOGO-MusicalEbreEl Festival MusicalEbre de Movistar pot proporcionar a la teva empresa l’oportunitat d’interactuar i comunicar-te cara a cara amb el teu públic objectiu. Tendències de màrqueting actuals demostren la importància d’un enfocament de màrqueting integrat i la importància dels mètodes experimentals per capitalitzar les inversions. Cap altre esdeveniment regional ofereix l’abast i la diversitat d’audiència que proporciona el MusicalEbre.

 

Estem segurs que la teva participació com a patrocinador del Festival MusicalEbre de Movistar  compleix amb els teus objectius de màrqueting.

A més d’un fort retorn de la inversió, el patrocini també ofereix molts beneficis intangibles.

Suport comunitari i visibilitat

Ser patrocinador de l’esdeveniment permet al públic gaudir de concerts i activitats alhora que proporciona un servei al Festival MusicalEbre de Movistar  i les comunitats circumdants.

El patrocini ofereix a les empreses una gran visibilitat i reconeixement com a soci de la comunitat.

Permet-nos mostrar-te com el patrocini pot beneficiar la teva empresa o organització. Truca’ns al 626 168 310 o envia’ns un correu electrònic si vols ser un dels patrocinadors del Festival MusicalEbre de Movistar !

 DOCUMENT DE PATROCINI

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Oportunitats de patrocini del MusicalEbre

Unitats de màrqueting mòbils

El Festival MusicalEbre de Movistar  és un gran event que serà vist per una multitud de diverses parts del territori, així que és un esdeveniment ideal per a la promoció a través d’ unitats de màrqueting mòbils.  Les tarifes varien segons la mida de l’empremta  i la ubicació.

Patrocinador del MusicalEbre per Etapa

Cada etapa del Festival MusicalEbre de Movistar   serà un centre d’entreteniment. Aquest patrocini està pensat per promoure l’espai on participaran grups cívics i associacions de la zona, espais culturals, joves emprenedors i altres iniciatives.

Amb connexions amb diferents emissions per tot el territori y en directe amb xarxa el patrocini del Festival MusicalEbre de Movistar per Etapa ofereix una oportunitat per entretenir els clients més pròxims, així com el reconeixement com a patrocinador del MusicalEbre.

Aquesta àrea també serà un lloc destacat en la promoció dels espectacles musicals programats durant el Festival MusicalEbre de Movistar. D’aquesta manera el patrocinador rebrà un important reconeixement per la seva participació.

El patrocini del Festival MusicalEbre de Movistar per Etapa és una gran manera de guanyar visibilitat per la teva empresa o producte en un ambient divertit. El patrocini inclou una associació amb els mitjans de comunicació.

 

Activitats Kid´s Korner

Kids ‘Korner és una àrea del Festival MusicalEbre de Movistar amb característiques divertides i activitats pràctiques i segures per a nens de 2 a 12 anys, amb inflables, escenaris d’entreteniment i activitats populars infantils dins d’una àrea tancada. Hi ha moltes oportunitats de patrocini al Korner Kids per fer teu el projecte.

Horizontal-MusicalEbre

Patrocini de la música i l’escenari flotant

Quan la gent pensa en Festival MusicalEbre de Movistar , pensa en música!

La formula més efectiva de fer B2B

L’escenari flotant és l’espai on els concerts es duen a terme. Un festival de música i cultura amb una assistència estimada d’entre 4.000 i 8.000 persones. El patrocini de l’escenari flotant del MusicalEbre inclourà l’exposició al lloc, anuncis a cadascuna de les etapes, entrades per a l’esdeveniment al BACKSTAGE PASS VIP amb la possibilitat de conèixer i saludar a artistes, autoritats, grans firmes, empresaris…

– Accés VIP

– Servei de càtering

– Espai reservat

Contacta’ns al 626 168 310 (Xavier) si estàs interessat en ser patrocinador i t’assessorarem sobre quin és el millor tipus de patrocini per al teu producte o empresa, així com el millor màrqueting que pots aconseguir a través del Festival MusicalEbre de Movistar.

MusicalEbre Ubicada en Av. Catalunya 6, 43391, Tarragona Teléfono: 977 100 699