Shakti I and I Reggae Band

Shakti I and I Reggae BandShakti I&I neix a Barcelona a finals del 2007, quan 5 músics provinents de grups diferents decideixen formar una banda de Reggae. Graven el seu EP de presentació a finals de 2008 i continuen estrenant escenaris i incorporant més components. A finals de 2010 graven el tema “Follow Di Boat” i el 2011 comencen la gravació del seu LP.

Des dels seus primers anys de vida com Reggae Band fins ara,
Shakti I&I propaga una nova vibració en l’ univers de la música negra. Fusionant seu toc fresc a una visió nova i diferent dels clàssics del Reggae i de les noves produccions jamaicanes, Shakti I&I Reggae Band destaca en sales petites o festivals més grans.

Aquesta diferència els ha portat a diversos programes de ràdio i els ha permès tocar, ens altres, al Balboa Reggae Fest el 2010, al Afrocaña Festival 2012 i al Rototom Reggae Sunsplash 2012, on van presentar el seu primer àlbum titulat “Caminamos Juntos” .

El grup passa de festes privades a festivals, tant per Espanya com per la Mediterrània, gràcies a una xarxa creixent d’associacions culturals i festivals de música negra des Putiñano (Itàlia), a Bordeos, passant per tot Espanya.

Actualment Shakti I&I Reggae Band està en contínua gira alhora que presenten el seu àlbum, així que potser la seva bona vibració te arrivi aviat.

0 comentaris… add one

Deixar un comentari

MusicalEbre Ubicada en Av. Catalunya 6, 43391, Tarragona Teléfono: 977 100 699