Ni Puta Idea

Ni Puta IdeaNi Puta Idea es un grup de música punk de les Terres de l’Ebre.

Joel Valldepérez, Tortosa 1991. Apassionat per la música des de ben petit, va començar a practicar guitarra als setze anys. Influenciat per la música Heavy, clàssica i especialment punk rock, avui en dia es el cervell del grup. Gràcies al seu enginy i la seva particular forma de ser aporta la frescor i la energia que necessita aquest estil.

Jordi Tomàs, Amposta 1979. Professional en competició de motos aquàtiques, campió d’Espanya repetides vegades y present al campionat mundial, ha sabut compaginar aquesta carrera amb la seva passió per la música punk. De formació autodidacta, aporta al grup la essència pútrida que caracteritzen les arrels d’aquest gènere. Es l’únic membre fundador que ha seguit donant vida al grup fins ara.

Sergi Idiarte, Amposta, 1991. Sergi es un clar exemple de superació. Bateria, baixista, guitarrista y cantant gràcies a una formació autodidacta però continuada des de els quinze anys. Un gran artista damunt dels escenaris que forma l’esquelet de la banda. A format part de grups d’estils tan diversos com: baixista a grup de versions de Metallica, system of a down,… Guitarra acústica a grup d’estil rumba, o guitarrista a grup de temes rock/funky/experimental.

Carlos Moreno, Benicarló, 1991. Fill de músic, inicia la seva trajectòria musical als setze anys. Encara que de formació bàsicament autodidacta, ha cursat estudis de solfeig, cant, guitarra i bateria a escoles de música des de els tretze anys amb mestres com Carmen París, entre d’altres. Entre les seves col•laboracions cal destacar que ha estat a grups d’estils tan diversos com a rock, blues, funky, rumba, jazz, pop, Heavy,…

Apostem per un repertori variat i un directe molt enèrgic i animat, amb cançons amb lletres de crítica social, com es característic al punk!

0 comentaris… add one

Deixar un comentari

MusicalEbre Ubicada en Av. Catalunya 6, 43391, Tarragona Teléfono: 977 100 699