MusicalEbre projecte guanyador

MusicalEbre i Movistar

Movistar Artsy dóna a conèixer MusicalEbre com a projecte guanyador

· Els projectes culturals seleccionats són MusicalEbre, Haikurts i #OrnitoFest, concedint un premi accèssit al festival Americana.

· Els promotors d’aquestes iniciatives i Movistar van firmar ahir l’acord de col·laboració en un acte celebrat a l’edifici Telefónica Diagonal 00.

Barcelona, 9 d’octubre de 2013.- La plataforma online Movistar Artsy va donar ahir un pas decisiu en la seva tasca de promoure iniciatives culturals a Catalunya. En un acte celebrat a l’edifici Telefónica Diagonal 00 de Barcelona, Movistar i els representants dels projectes guanyadors van firmar l’acord de col·laboració que farà possible la celebració d’aquests festivals.

 

Tal com es va anunciar el passat dilluns a artsy.movistar.es, els tres projectes culturals escollits són MusicalEbre, Haikurts i #OrnitoFest. Degut a la gran qualitat de tots els projectes presentats, els responsables de Movistar Artsy van decidir concedir un premi accèssit al festival Americana. Així doncs, seran quatre, i no tres com es va anunciar inicialment, els festivals que es convertiran en realitat gràcies al recolzament de Movistar.

 

“Un nou format de patrocini”

L’acte va comptar amb la presència de Bruno Vilarasau, Director de Gran Públic de Telefónica a Catalunya, qui va felicitar personalment els guanyadors. Bruno Vilarasau va destacar que Movistar Artsy suposa una nova anera de realitzar patrocinis, ja que ofereix una plataforma oberta al servei dels joves emprenedors culturals.

Es va mostrar molt “satisfet i il·lusionat” per l’originalitat dels projectes presentats, així com per l’èxit de la iniciativa, que va registrar gairebé 25.000 vots a través de la seva pàgina web. De fet, no va descartar la possibilitat de celebrar una nova edició de Movistar Artsy l’any vinent.

 

La decisió final, una qüestió de detalls.

Els festivals guanyadors han estat escollits valorant aspectes com l’originalitat de la proposta artística, la solidesa del projecte, l’àmbit de celebració o la quantitat de vots obtinguts durant la fase de votació popular.

Els responsables de Movistar Artsy han destacat “la gran igualtat” entre els projectes candidats. Finalment han estat els petits detalls els que han marcat la diferència a l’hora de prendre la decisió.

 

MusicalEbre. Música i cultura a la vora de l’Ebre.

El primer dels seleccionats és un Músics i artistes pujaran a bord d’una embarcació i oferiran les seves actuacions en diferents punts de la costa, des de Tortosa fins a la desembocadura de l’Ebre.

 

Haikurts. Poesia japonesa convertida en cinema.

Sota aquest original nom s’amaga una proposta no menys original: un festival de micrometratges inspirats en els haikus, poemes tradicionals japonesos formats per tres versos de cinc, set i cinc síl·labes respectivament. En la seva adaptació audiovisual, un haikurt està format per tres plans de cinc, set i cinc segons.

 

#OrnitoFest. La barreja com a protagonista.

Amb gairebé 5000 vots, aquest festival proposa fusions musicals realment curioses. Actuacions on els grups i les seves cançons comparteixen escenari i es barregen. Alguns dels artistes que ja han participat en aquesta iniciativa són: Fundación Tony Manero, Pau Riba o Miqui Puig.

 

Americana. El cinema independent en primer pla.

Aquest festival té l’objectiu d’apropar-nos al cinema independent nord-americà, el qual normalment no arriba a les nostres pantalles, com si que ho fa l’europeu o l’asiàtic. Americana vol posar de manifest l’existència de pel·lícules americanes de qualitat, allunyades de les superproduccions dels grans estudis.

Comments on this entry are closed.

MusicalEbre Ubicada en Av. Catalunya 6, 43391, Tarragona Teléfono: 977 100 699