Land of Coconuts

Land of CoconutsDesprés de cinc anys compartint escenaris i versions, sis amics comencen a sentir la necessitat d’expressar les seves inquietuds amb un llenguatge musical propi. Així és com a principis de 2012 neix a Barcelona Land of Coconuts. Pocs mesos després de la seva creació, el grup enregistra la seva primera maqueta, que conté set temes inèdits. El repertori ha seguit creixent des d’aleshores.

Land of Coconuts parteix de la gran arrel del rock, parant especial atenció a les sonoritats sorgides del Regne Unit, i matisa el seu so amb elements diversos provinents de la sensibilitat dels seus components com el rocksteady, el funk, el blues, el soul i el reggae. Tot això, embolcallat en un entorn pop fresc i desenfadat, dóna com a resultat una música dinàmica i amb força basada en unes melodies atractives, unes guitarres contundents i un groove molt ballable. Les seves cançons tracten sobre històries quotidianes, que poden succeir-li a qualsevol de nosaltres, totes elles amb un nexe comú: de tota experiència sempre es pot extreure quelcom positiu.

Land of Coconuts van presentar la seva primera maqueta durant el 24è Mercat de Música Viva de Vic 2012, dins la programació de Músics al Carrer. Aquest any 2013 han estat els guanyadors del concurs SINTONIA FiM Vila-Seca i finalistes dels concursos EMMAKETA’M i AMANIDA SOUND.

Els components de Land of Coconuts són:

Raquel – Veu principal
Roger – Guitarra i veu
Fatmark – Guitarra i cors
Francesc – Baix elèctric
Miquel – Teclat
Enric – Bateria

0 comentaris… add one

Deixar un comentari

MusicalEbre Ubicada en Av. Catalunya 6, 43391, Tarragona Teléfono: 977 100 699