Informació

FESTIVAL MUSICALEBRE DE MOVISTAR

Festival MusicalEbre.
El riu es música!!
Un vaixell, sis concerts.
Gaudeix-los a la ribera del riu.
Música i cultura en un entorn privilegiat: el riu Ebre i el seu Delta, reserva mundial de la Biosfera. El Festival MusicalEbre de Movistar és gratuït i obert a tot tipus de públic.

Logo MusicalEbreEl Festival MusicalEbre de Movistar utilitza el riu Ebre com a escenari des del qual grups de l’escena musical emergent donaran a conèixer les seves propostes. La vora del riu és l’espai natural de valor incalculable des del qual el públic podrà gaudir dels concerts i activitats paral·leles que es programaran en cadascuna de les etapes del festival:

  • Tortosa
  • Amposta
  • Deltebre
  • Sant Jaume d’Enveja

I moltes activitats paral·leles:

Entenem el Festival MusicalEbre de Movistar com un festival no només musical, sinó també cultural i reivindicatiu, defensant valors com l’ecologia i el respecte pel nostre entorn.

Per això a cadascuna de les tres etapes del festival el públic gaudirà d’activitats paral·leles (kid’s corner, espectacles de carrer, actes culturals, altres actuacions musicals de petit format), que succeiran tant abans com després dels concerts de manera que el públic podrà triar quedar-se a cada població i continuar gaudint, o seguir el vaixell desplaçant-se fins a la següent etapa per continuar vibrant amb els concerts.

Movistar-home

El Festival MusicalEbreha estat una de les propostes guanyadores de la primera edició del concurs Movistar Artsy 2013, una plataforma per a la creació de festivals de petit format i trobades culturals a Catalunya, i compta amb el suport i patrocini oficial de Movistar.

Tens una idea? Una iniciativa que t’agradaria impulsar? Estàs en el lloc més indicat.
Bruno-Vilarasauartsy

 

MusicalEbre Ubicada en Av. Catalunya 6, 43391, Tarragona Teléfono: 977 100 699