DORBAN

DorbanDorban som un grup de Barcelona amb una proposta molt fresca de Pop-Rock. La majoria de temes son en castellà, com és el cas de l’enllaç al nostre segon disc, però actualment també composem en català.

Dorban som:

Siscu García (Veu i baix) – Líder creatiu del grup i productor dels dos discos. Gravats amb material propi, finançat gràcies als molts concerts que hem dut a terme els darrers anys. Compagina la seva feina de mestre de música amb la banda i altres tasques relacionades (Música infantil, composició per encarrec, etc..)

Rafa Valverde (Guitarra) –
Va ser l’últim a incorporar-se al projecte. Aquest guitarrisra organitza l’agenda del grup i s’encarrega de la promoció i cerca de concerts, obviament no amb exclusivitat.

Dani Valdez (Bateria) – Aquest uruguaià és un bateria excepcional. Nerviós i divertit, és el responsable del bon so de la banda. Una màquina del tempo i un directe epectacular.

César Bonastra (Guitarra) – Qui us parla. Cofundador de Dorban i compositor de les lletres del grup. Col·labora molt activament amb en Siscu en la composició dels temes, melodies, harmonia i arranjaments. Últimament inclús s’atreveix a cantar.

La formació actual ja porta 7 anys de rodatje en els que no hem parat de maquinar ni un segón. Tota la informació que volgueu de la nostra banda la trobareu a la web,

www.dorban.com

0 comentaris… add one

Deixar un comentari

MusicalEbre Ubicada en Av. Catalunya 6, 43391, Tarragona Teléfono: 977 100 699